Deezer Nedir?
Deezer Nedir?

Deezer, istediğiniz türdeki müzikleri sınırsız bir şekilde dinleyebileceğiniz bir müzik platformudur. 40 milyondan fazla yerli ve yabancı parçayı kullanıcılara sunan Deezer, kullanıcıların kendi listelerini oluşturmasına ve arkadaşları ile paylaşmasına izin vermektedir. Deezer’ı ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz gibi aylık ücret ödeyerek de kullanabilirsiniz. 

Dilediğiniz zaman sınırsız olarak müzik dinleyebileceğiniz Deezer’a, Facebook ve Google hesabınızla hızlı bir şekilde üye olabileceğiniz gibi e-posta adresinizle de üye olmanız mümkündür. Platform, üye olurken yalnızca cinsiyet, yaş ve kullanıcı adı bilgilerinizi istemektedir. Siz de mobil cihazlarınızdan veya bilgisayarınızdan uygulama mağazasına giderek Deezer indir seçeneği ile uygulamayı cihazınıza indirip kolaylıkla üyelik açabilir, birbirinden güzel milyonlarca keyifli müziğe rahatlıkla erişebilirsiniz.


Deezer Nasıl Kullanılır?

Deezer, kullanımı oldukça basit olan bir uygulamadır. Öncelikle uygulama mağazanızdan Deezer indir seçeneğine tıklayıp uygulamayı cihazınıza indirmeniz gerekmektedir. Uygulama indirme işlemi tamamlandıktan sonra uygulamaya üye olmalısınız. Üyelik işleminin ardından sizi bir ekran karşılayacaktır. Bu ekranda yer alan müzik türleri ve sanatçılar arasından dilediğinizi seçerek devam et butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Ana sayfaya yönlendirildiğinizde tek sayfadan ayarlara, favori parçalara, arama butonuna ve hazırlanan oynatma listelerine ulaşmanız mümkün olmaktadır. Dinlemek istediğiniz parçayı arama butonu aracılığı ile bularak favorilere eklemeniz durumunda artık bu parça favoriler ekranında yer alacaktır. Dilediğiniz zaman favori parçalarınıza aynı ekran üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.


Deezer Üyelik Seçenekleri

En çok kullanılan müzik akış platformlarından biri olan Deezer, Abonelik konusunda üyelerine 4 seçenek sunmaktadır. Bu seçenekler Aile, Premium, HiFi ve ücretsiz aboneliklerdir. Ücretsiz olan aboneliği seçmeniz durumunda şarkı dinlerken reklamlarla karşılaşırsınız. Bu da sizin için hoş karşılanmayan bir durum olacaktır.

Deezer HiFi üyeliği ise yüksek doğrulukta ses sunan bir seçenektir. Premium aboneliğe kıyasla daha pahalıdır. Premium abonelik aylık 17,99 TL iken HiFi abonelik 26,99 TL’dir. Bu nedenle çok daha az kişi HiFi aboneliği tercih etmektedir. Eğer evde kalabalık olan bir aileyseniz 6 ayrı hesaba kadar kullanılabilen Deezer Family seçeneğini tercih etmek sizin için daha mantıklı olacaktır. Deezer Family aboneliğinin aylık fiyatı ise 26,99 TL’dir. Siz de cihazınızdan Deezer indir işlemini gerçekleştirdikten sonra bu seçeneklerden dilediğinizi seçerek sınırsız müzik dinleme keyfi yaşayabilirsiniz.


Deezer Ses Kalitesi Nasıl?

Deezer ses kalitesi olarak piyasada en çok beğenilen platformlardan biridir. Ücretsiz olan sürümünde bile ses kalitesi olarak rakiplerinden önde olabilmektedir. Çok daha kaliteli ses isteyen kullanıcılar içinse HiFi teknolojisini kullanan müzikleri içerisinde barındırmaktadır. HiFi ses kalitesine sahip olan şarkıları dinleyebilmek için HiFi abonelik satın almanız gerekmektedir.

İnternet üzerinde Deezer hakkında yapılan yorumları okuyabilir, kararınızı ona göre verebilirsiniz. Deezer kullanma konusunda kararınız olumlu ise, cihazlarınızın uygulama mağazasında arama çubuğuna Deezer indir yazarak söz konusu uygulamayı indirip üyelik açabilirsiniz.