En Çok Para Kazanan 10 YouTuber
En Çok Para Kazanan 10 YouTuber

En Çok Para Kazanan 10 YouTuber

 

Orkun Işıtmak

2011 yılından itibaren YouTube kanalını faal bir biçimde kullanan Orkun Işıtmak, daha çok eğlenceye odaklanan videolarla dikkat çekiyor. İnsanları eğlendirme amacıyla kanalını kurduğunu söyleyen ünlü isim, en başarılı YouTuberlar arasında da yer alıyor. Son zamanlarda hemen hemen her konuda video çeken isimler arasında da kendini gösteriyor.

Enes Batur

Her zaman gündemde olmayı başaran isimler arasında bulunan Enes Batur, daha çok meydan okuma, şaka konseptli, oyun ve parodi videolara yer veriyor. Sadece YouTube ile sınırlı kalmayan Enes Batur, aynı zamanda da film dünyasına da adım attı. Ülke genelinde en çok takipçiye sahip olan YouTuber olma özelliğini de taşıyor.

Danla Bilic

Makyaj videolarını farklı konseptlere bağlı olarak çeken bir isim olan Danla Bilic, YouTuber olmanın dışında farklı makyaj firmalarının da ürün tanıtımlarını gerçekleştirerek kazanç elde ediyor. Oldukça medyatik bir isim olması da hemen hemen herkesin onu tanımasına vesile olabiliyor.

Barış Özcan

YouTube içerisinde bilgilendirici videolara yer veren bir isim olan Barış Özcan da her zaman farklı şeyleri denemeyi seven biri olarak öne çıkıyor. Kurgu teknikleri, enteresan konularıyla YouTube izleyici kitlesini her zaman kendine çekmeyi başarıyor.

Ruhi Çenet

Uzun zamandan beridir YouTube bünyesinde içerik üreten Ruhi Çenet, gezmeyi seven ve bilgi paylaşımında bulunan bir YouTuber olarak adlandırılıyor. Çoğu zaman zor sorulara yanıt arayan bir isim olmasının yanında farklı ülkelerde gezmeyi de sürdürüyor. Kendine has anlatım tarzı ve ses tonuyla da takipçilerini etkilemeye devam ediyor.

Duygu Özaslan

Söylemleri ve fotoğraflarıyla her zaman gündem olmayı başarabilen bir YouTuber olarak tabir edilen Duygu Özaslan da video içerikleriyle takipçilerine yönelmeyi sürdürüyor. Giderek tanınırlığını arttıran ve bu işten para kazanmaya başlayan ünlü biri olarak öne çıkıyor.

Berkcan Güven

Genç yaşından itibaren YouTube içerisinde içerik üretmeye başlayanlardan biri olan Berkcan Güven, zamanla en önde gelen YouTuberlar arasında olmaya başladı. Beklenmedik konuları olan ve dikkat çeken içerikleriyle de herkesin dikkatini çekti.

Reynmen

Sadece YouTube içerisinde video üretmekle sınırlı kalmayan Reynmen, aynı zamanda da şarkılarıyla da kendini tanıtan bir isim olarak öne çıktı. Eleştiriler alsa da bu sektörün en önde gelenlerinden bir tanesi.

Meryem Can

YouTube genelinde erkeklerin arasından sıyrılan bir isim olan Meryem Can; farklı projeleriyle de önde gelen içerik üreticilerinden bir tanesi. Sempatik tavırları ve ilginç videolarıyla takipçi sayısını giderek arttırıyor.

Burak Şahin

1996 doğumlu olan Burak Şahin, daha çok oyun ve teknoloji videolarına yoğunlaşan bir isim olarak kendini gösteriyor. Öte yandan sanal gerçeklik gözlüğüyle çektiği videolarla da farklı bir hava yaratan bir isim olarak YouTube platformunda takipçi kazanmaya da devam ediyor.